top of page
Motorbanden
Wij adviseren u graag voor het juiste type motorbanden, volledig aangepast aan uw rijstijl en motor. Ook voor herstellingen aan uw motorbanden bent u aan het juiste adres. Twijfels over de staat van uw motorbanden? Kom zonder afspraak langs voor een snelle controle. Uw veiligheid is ons beroep.
Wat zijn onze troeven voor motorbanden?

Motorrijders komen bij ons op de eerste plaats. Wij zijn in België dé specialist voor motorbanden. We bieden een complete dienstverlening aan motorrijders, steeds aangepast aan het type motor, het type band en uw rijgedrag. Veiligheid op de motor is uw en onze belangrijkste zorg.

  • Wij werken alleen met officiële dealers van motorbanden.

  • Wij beschikken steeds over een ruime stock aan motorbanden.

  • Wij zijn opgeleid om motorbanden vakkundig te monteren of te herstellen. Onze bandenspecialisten besteden extra zorg en precisie aan motorbanden.

  • Wij beschikken over de juiste krikken om motoren correct op te krikken. Het aanspannen gebeurt altijd met een momentsleutel, nooit met een slagmoersleutel.

Uw moto = uw kind 
Uw moto = uw veiligheid
Uw veiligheid = ons beroep!

Een prijs weten voor motorbanden?

In onze bandencentrale krijgt u deskundig advies voor de juiste motorbanden. Vraag online een prijsofferte aan of maak een afspraak.  

bottom of page