top of page
IMG_20201130_150649_edited_edited.jpg
Nieuws
Kwaliteitsbanden aan de scherpste prijs

U mag bij de ons rekenen op kwaliteitsbanden aan de scherpste prijzen. Ook voor budgetbanden verzekeren we u van kwaliteitsvolle oplossingen. Wij adviseren u de juiste banden, volledig afgestemd op uw wagen en uw rijvoorkeuren. Twijfels over de staat vanuw huidige banden? Kom vrijblijvend en zonder afspraak langs. Veiligheid, vertrouwen en service staan voor ons centraal.

Welke autoband het best voor u past, hangt af van talrijke factoren. Zowel het type auto als uw verwachtingen omtrent rijcomfort en rijprestaties spelen een belangrijke rol. Banden verschillen onderling op vlak van levensduur, grip, bochtgedrag, brandstofgebruik en rijcomfort.

Wij hebben alle mogelijke gekende A-merken voor autobanden in huis: Continental, Michelin, Bridgestone, Goodyear-Dunlop, Vredestein, Pirelli.

Wij werken daarnaast ook nog met andere topmerken die de A-kwaliteit waardig zijn: Uniroyal, Semperit, Gislaved, Kleber, BF Goodrich, Firestone, Fulda, Toyo Tires, Hankook, Falken, Yokohama.

Wij werken ook met budgetbanden die toch kwalitatief in orde zijn.

Bel ons op 058/311292 of e-mail ons op info@tulpin.be voor een vrijblijvende prijsofferte.

IMG-20191008-WA0013.jpg
Et19-BandTulpin_100-1.jpg
Complete service voor het uitlijnen van uw auto

Wij bieden een complete service voor het uitlijnen van uw auto. Dit vraagt naast het nodige materiaal heel wat vakmanschap en expertise. Het correct uitlijnen van uw wagen is essentieel voor uw veiligheid en die van uw passagiers. Kom langs voor het correct uitlijnen van uw auto.

Waarom is het nodig om uw auto uit te lijnen? Trekt uw wagen steeds naar links of naar rechts wanneer u op een rechte weg het stuur even loslaat? Dan is het dringend nodig om de uitlijning van uw auto te laten controleren.

Uitlijnen betekent dat de ophanging voor- en achteraan wordt afgesteld. Een foute afstelling veroorzaakt een te snelle slijtage van de banden en leidt tot extra veiligheidsrisico’s.

Voor meer info klik hier

U wenst ook een afspraak?

Contacteer ons via volgende link :

Rotiform Velgen

Verfijnd en opnieuw ontworpen in meerdere breedtes, diameters en exclusieve afwerkingen. Ook interesse in deze Rotiform look?

Contacteer ons op 058/311292, we helpen u ggraag verder.

rotiform-wheels.jpg
newwheels.jpg
New hot wheels!

Prachtige nieuwe velgen voor deze Black Beauty. Ook interesse in nieuwe velgen?

 

Contacteer ons dan spoedig op info@tulpin.be of www.tulpin.be

U kan ons ook steeds contacteren via: 058/311292

bottom of page